oNama

Ukratko o kompaniji

Sve je počelo 1996 godine, smjelom idejom pokretanja privatnog porodičnog biznisa, sa vizijom uspostave razvijene i razgranate trgovačke djelatnosti proizvodima za potrebe građenja i uređenja enterijera, koja pokreće, stvara i prati vlastitu proizvodnju i stvara vlastite brendove, plasira proizvode drugih  priznatih brendova, unapređuje kvalitet i saradnju sa partnerima i kupcima, njeguje posvećenost  dobrim poslovnim odnosima, poštovanju kupaca i odgovornom odnosu prema zajednici i okolišu.

Doo Limpio Tuzla, kroz 22 godine prisustva u poslovnom svijetu Bosne i Hercegovine i regiona, kontinuirano i planski razvija djelatnost trgovine te stvara pretpostavke za širenje djelatnosti u oblasti proizvodnje, sa posebnim akcentom na proizvode koji se plasiraju izvan BiH, a naročito prema EU.

Tokom razvoja, trgovina na veliko je proširena i trgovinom na malo, sa širenjem poslovanja na  Tuzlanskom kantonu i cijeloj Bosni i Hercegovini.

U vrijeme kad su mnoge firme iz oblasti trgovine istim ili sličnim proizvodima kao doo Limpio unapređivali svoj rad gradnjom velikih trgovačkih objekata, doo Limpio je svoju energiju i raspoloživa sredstva usmjerio u proizvodnju materijala za građevinarstvo i uređenje eksterijera  osnivanjem i razvojem nove firme, doo Bauklar, koja se bavi proizvodnjom boja, fasada, temeljnih premaza, ljepila, kulira, glet masa, maltera i hidroizolacionih premaza.

Fokus nam je bio na stvaranju kvalitetnih proizvoda i brendova koji su osigurali prepoznatljivost na tržištu BiH i regiona i koji kvalitetom svojih proizvoda osiguravaju stalni porast potražnje a time i potrebe proširenja proizvodnje, kako kapaciteta tako i asortimana proizvoda.

Naša ulaganja i napori u stvaranju nove firme sa proizvodnim programom materijala iz oblasti građevinarstva i uređenaj enterijera su na najbolji način potvrdili da je vizija ostvarena.

Nova firma, doo Bauklar Lukavac, koja je i dalje u porodičnom vlasništvu , iako  samostalno posluje, svoje planove razvoja i plasiranje proizvoda na tržištu unutar BiH najvećim dijelom usklađuje sa planovima rada i razvoja doo Limpio.

Limpio raspolaže sa preko 2500 m2 vlastitog prodajno- skladišnog prostora. Poslovni objekti Firme se nalaze se na području cijelog Kantona ali sjedište administrativnog i veleprodajnog dijela firme je na području općine Tuzla.

Iako je u određenom periodu poslovanja doo Limpio imao maloprodajne objekte u više od polovine općina Tuzlanskog kantona, sada je u aktivnom stanju 5 maloprodajnih objekata koji su tokom dugogodišnjeg poslovanja uspjeli održati kvalitet, asortiman robe i povjerenje potrošača a u isto vrijeme održivost poslovanja i isplativost.

Trenutno  zapošljavamo 15 radnika.

Vizija koju smo imali, vezano za osnivanje i razvoj proizvodne firme iz oblasti materijala za građevinarstvo i uređenje enterijera, je ostvarena te je doo Limpio u fazi izrade strateških planova razvoja firme za perid 2019 – 2024.

Nova vizija, koju slijedimo, je razvoj inovativnih pristupa i načina osiguranja potrebnih materijala za građenje, uređenje i dekoraciju, podizanje na viši nivo partnerski odnos sa klijentima i potrošačima i razvoj savremenih tehnika komunikacije i podrške, osiguranje uslova za dugotrajno i kontinuirano povjerenje i poslovanje kroz osiguranje kvaliteta i pogodnosti tokom poslovanja, stalno praćenje zahtjeva i potreba  klijenata, potrošača i građana i njihovu edukaciju.

Specijalizovani smo u prodaji fasadnih sistema!
Nudimo najbolji domaći materijal po vrlo pristupačnim  cijenama.
Dostupni smo 24/7

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris arcu ex, rutrum vel magna at, accumsan efficitur neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae

Jane Jones
Founder of LOCAL.BIZ

Nullam ut ornare eros. Praesent orci velit, tincidunt eget pulvinar sed, cursus et turpis. Nunc at blandit sapien, vel venenatis velit. Interdum et malesuada.

Steve Stevens
Does this and that

Nullam ut ornare eros. Praesent orci velit, tincidunt eget pulvinar sed, cursus et turpis. Nunc at blandit sapien, vel venenatis velit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

This Lady
Brings everyone lunch

Nullam ut ornare eros. Praesent orci velit, tincidunt eget pulvinar sed, cursus et turpis. Nunc at blandit sapien, vel venenatis velit. Interdum et malesuada.

21.aprila br 13

Tuzla 75000 / Bosna i Hercegovina

info@lipio.ba

+387 35 216 195